2011. április 25., hétfő

Tormás almaszósz

Ezzel az egyszerű tormás almaszósszal kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!



Hozzávalók:
3 alma
1 ek. frissen reszelt torma
2 ek. liszt
1 ek. vaj
2,5 dl tej
1 dl tejszín
só, bors, szerecsendió
  1. Az almát tisztítsuk meg, majd a tormával együtt reszeljük le.
  2. A megolvasztott vajon keverjük el a lisztet, szép simára! Adjuk hozzá a tejet és keverjük azt is csomómentesre. Ha nem sikerülne, használjunk botmixert...
  3. Adjuk hozzá az almát és a tormát, majd a tejszínt, és forraljuk össze.
  4. Ha ez megvan, ízesítsük sóval, frissen őrölt borssal és szerecsendióval.
Forrás: Nők Lapja Konyhája 2011. februári száma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...